A Lúgosítás sok esetben indokolt kúra.

Naturalswiss csalás

Lúgosítás
Lúgosítás

A Lúgosításnak azért is van értelme, mert már tünetek is jelezhetik, hogy baj van a szervezetben. Túl sok húst fogyasztunk, aminek a sok reumatikus megbetegedés is az eredménye. A húsok, különösen a vörös húsok savas kémhatásúak. A kémiénak nagyon nagy befolyása van az emberi testben is. Érdemes az iskolában a kémia órán egy kicsit jobban odafigyelni, hogy miért is kell, hogy minden az előírt ph értékkel rendelkezzen. Amikor ez elbillen valamelyik irányba, teljesen mindegy, hogy savas vagy lúgos, akkor ott problémák fognak felmerülni. A testünk is így működik. Mivel a kedvenc ételeink és italaink leginkább savasak, így azokból kerül túl sok a szervezetbe. Mennyi kávét is iszik nap mint nap? A hús mellé bizony ez nem jön jól. hiszen egy nehéz ebédet leggyakrabban kávéval öblítenek le, ami a testben rossz változásokat eredményez. A Lúgosítással természetesen megálljt lehet parancsolni és a ph értéket könnyen visszaállíthatjuk az optimális tartományba. Ügyelni kell azonban, hogy a Lúgosítást ne vigyük túlzásba, mert a lúgos kémhatásra sincs szükség. Próbáljuk a középutat megtalálni.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás