A minőségi borhoz jó szőlő oltvány kell

Minőségi szőlő oltvány
Minőségi szőlő oltvány

Hazánk messze földön híres a minőségi borairól. Ez nem véletlen, hiszen az éghajlat tökéletesen alkalmas a minőségi borszőlők termesztésére, csupán a nagy hidegekre kell néha odafigyelni. Egy jó szőlő oltvány remek lehetőséget biztosít arra, hogy létrehozzuk az év legjobb borát.

A borászok minden évben alaposan szemügyre veszik a termést és csak a legjobbakat tartják meg. Az sem mindegy természetesen, hogy milyen típusú szőlőből készítjük el a szőlő oltványt. A Cabernet Sauvignon egy francia szőlőfajta, amely igen népszerű hazánkban. Fürtje közepesen nagyméretű, átlagtömege 100 gramm körül mozog. Jellegzetes zamatú, kellemes savakban gazdag, fűszeres, bársonyos bort lehet belőle készíteni a megfelelő szaktudással, amely így kellemesen társulhat vadételekhez és vörös húsokhoz. Október eleje és közepe közé esik az érési időpontja, így igazi őszi szüreti hangulatot teremt. Próbálja ki Ön is ezt a remek szőlőt, amelyből létrehozhatja a legjobb szőlő oltványt az idei évben. Készítsünk együtt minőségi bort!

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás