A goji bogyó számos pozitívummal bír

Goji bogyó

Goji bogyó
Goji bogyó

A Kína, Tibet és Mongólia területén termő, mindössze 1-3 méter magasra megnövő farkasbogyóként is ismert növény, narancsos, édeskés gyümölcsöt terem, amit nagyon óvatosan szüretelnek le, amit számos módon felhasználnak. A hagyományos és nagyra becsült kínai orvoslásban, már régóta ismert a goji bogyó számos jótékony hatása.

Ennek köszönhetően, egyre nagyobb teret kezdett meghódítani ez a hasznos növény és szinte az egész világon használják már. Ismert a látásjavító, anyagcsere fokozó és májvédő tulajdonsága. Ezeket a pozitív adottságokat kihasználva, sokaknak jelent a goji bogyó fontos alapanyagot a mindennapi táplálkozásban. A szárított termést magában is el lehet rágcsálni, de ezen kívül müzlibe és kásába is belerakható.

Sokan gondolhatják, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen ez a sok hasznos tulajdonság. Ezt nagyon egyszerűen le lehet tesztelni, hiszen a goji bogyó könnyen beszerezhető a kereskedésekben, de akár az interneten keresztül is. Látogassunk el az organiqa.hu oldalra és rendeljük meg, hogy fényt derítsünk a titkára!

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás